|
KAYSERİLİLERDE YÖNETİM DEĞİŞTİ |
|
 |
Kayseri Erciyes Anadolu Kulübü Derneği Yönetimi, geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulla değişti. Yeni yönetim ilk toplantısını Ahmet Arık başkanlığında dernek lokalinde gerçekleştirdi.
Kayseri Erciyes Anadolu Kulübü Derneğinin geçen hafta sonu gerçekleştirilen olağan genel kuruluna Ahmet Arık'ın hazırladığı liste ile İzzet Öksüzkaya'nın hazırladığı liste ile gidildi. Ancak genel kurul anında İzzet Öksüzkaya listesini geri çekti. Böylece Ahmet Arık'ın listesi yönetimi Zekeriya Akmeşe'den devraldı. Kayseri Erciyes Anadolu Kulübü Derneğinin yeni yönetim kurulu, Ahmet Arık, Prof. Dr. Nasi Aslan, Avukat Süleyman Kelebek, Mürsel Türen, Sultan Keleş, Sevim Altuner, Ferhat Beluk, Hasan Bulut, Doç. Dr. Asım Yapıcı, Osman Çevik ve Bünyamin Şahin'den oluştu.
Yönetim Kurulu ilk toplantısını dernek lokalinde gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Başkan Ahmet Arık, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Dernek imkanlarını arttırarak Kayserililik ruhunu daha ileri noktalara taşımak istediklerini belirten Arık, "Özellikle Üniversitede okuyan Kayserili öğrencileri bir araya getireceğiz. Onların enerjilerini birleştireceğiz. Fakir ve imkanı yetersiz ailelerin çocuklarına destek olmalıyız. Kayserililer olarak sadece acı ve tatlı günlerimizde değil daha sık bir araya gelmeliyiz. Farklı etkinlikler gerçekleştirmeliyiz. Bunun için derneğimizin gençlik ve kadın kollarını oluşturmamız gerekiyor" dedi.
Yönetimde bulunan herkesin sorumluluk üstlenmesini isteyen Başkan Arık, yönetim listesinde yer alan asil ve yedek üyeler arasında hiçbir fark olmadığını belirterek, bu bayrağı daha ileri noktalara nasıl taşınır bunun bilinci ile hareket edileceğini kaydetti.
|
|
|

|
Sayfayi öner |
Yorum Ekle |
|
Yorumlar(0) |
Oluşturma | 14 Mart 2011 Pazartesi 00:13 |
|
|
|
|