|
ELEKTRİK ŞİRKETİ'NİN ÇAĞRI MERKEZİ AÇILDI |
|
 |
Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. çağrı merkezi 444 7 186 çağrı numarası ile hizmete girdi. Çağrı Merkezi'nin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yaptı.
2010 yılında altyapısı tamamlanan ve 400 bin TL'ye tamamlanan çağrı merkezi hakkında bilgi veren Şirket Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci çağrı merkezinin 10 müşteri temsilcisi, 1 takım lideri, 4 uzman ekip ile 7 gün 24 saat esasına göre müşteri ve vatandaşlara her konuda bilgi vereceğini belirterek, "Vatandaşlarımıza ve abonelerimize kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak için yatırım ve hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
KCETAŞ Genel Müdürü Büyükkeçeci'nin konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve şirket yöneticilerinin katılımı ile çağrı merkezinin açılışını yaptı ve çalışanlardan çağrı merkezi hakkında bilgi aldı.
|
|
|

|
Sayfayi öner |
Yorum Ekle |
|
Yorumlar(0) |
Oluşturma | 30 Mart 2011 Çarşamba 15:26 |
|
|
|
|