|
KAYSERİ'DE 140 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI |
|
 |
Kayseri'de Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu düzenlenen şafak operasyonunda 140 kişiyi gözaltına alındı.
Zanlılar, bu sabah adliyeye çıkarılırken görüntü alınmasına tepki göstererek, "Sanki terörist yakaladılar" dedi.Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Kayseri ve çevre illerde yaptıkları eş zamanlı şafak operasyonunda, 140 kişi gözaltına alındı. Birçoğu hırsızlıktan sabıkalı olan zanlılar, sorgularının ardından bu sabah adliyeye çıkarıldı. Polis ekipleri tarafından bariyerler kurularak geniş güvenlik önlemleri alınırken, 4 otobüsle adliyeye getirilen şahıslar otobüsten inerken basın mensuplarının görüntü almasına tepki gösterdi. Sanıkların bazıları, basınmensuplarına, "Çekin çekin, sanki terörist yakaladılar" dedi.
|





|
|
|
Sayfayi öner |
Yorum Ekle |
|
Yorumlar(0) |
Oluşturma | 19 Temmuz 2011 Salı 11:13 |
|
|
|
|
|
Kayseri Restaurant: Kanatçı Bahadır |
Kayseri restaurant Kanatçı Bahadır olarak, günlük taze tavuklarımızı özel baharat karışımlarıyla marine ederek sizlere sunuyoruz. Odun ateşinde pişirilen kanatlarımız, dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşacık olacak şekilde hazırlanır. |
|
|
|
|
|
|
Yerden Isıtma Straforu Folyolu Strafor Yerden Isıtma Köpüğü |
Yerden ısıtma sistemleri modern yaşamın konfor ve verimlilik taleplerine mükemmel bir şekilde cevap veren çözümler sunar. Ancak bu sistemlerin potansiyelini tam olarak ortaya çıkarabilmek için yerden ısıtma straforu ve yerden ısıtma köpüğü gibi kritik izolasyon malzemelerinin doğru seçilmesi ve uygulanması hayati önem taşır. Kaliteli malzemeler ve uzman işçilik ile kurulan bir yerden ısıtma sistemi yıllar boyu sürecek konforun, düşük enerji faturalarının ve sürdürülebilir bir yaşam alanının temelini oluşturacaktır. Eğer siz de evinizde veya iş yerinizde yerden ısıtma sisteminin ayrıcalıklarını yaşamak istiyorsanız profesyonel bir ekiple çalışarak ihtiyaçlarınıza en uygun malzeme ve uygulama çözümlerini belirleyebilirsiniz. Unutmayın doğru malzeme seçimi ve uzman uygulama yerden ısıtma sisteminizin performansını ve ömrünü doğrudan etkileyecektir.
|
|
|
|
3d Yazıcı Matersan Pla Filament |
3d yazıcı nesneler oluşturmak için katman katman malzeme biriktiren devrim niteliğinde bir teknolojidir. Erimesi ve ekstrüde edilmesi için bir plastik filament kullanan FDM (Kaynaşmış Biriktirme Modellemesi) yazıcıları yaygındır. pla filament (Polilaktik Asit) mısır nişastasından yapılan biyolojik olarak parçalanabilen bir termoplastik olup gücü, kullanım kolaylığı ve uygun fiyatı nedeniyle fdm baskısı için popüler bir filament seçimidir. Çeşitli renklerde mevcuttur ve prototiplerden bitmiş ürünlere kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Pla ısı direnci sınırlı olmasına rağmen çok yönlülüğü onu 3d baskıda mükemmel kılar. |
|
|
|
|
|
|
Kayseri Kombi Servisi Bademcioğlu Teknik Kombi Servisi |
Kayseri kombi servisi konusunda uzmanlaşmış firmamız, müşterilerimize profesyonel ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Soğuk kış günlerinde ev ve iş yerlerinizin ısınma ihtiyacını karşılayan kombilerinizin düzenli bakımını yaptırmak, arıza durumunda hızlı ve etkili bir müdahale almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. |
|
|
|
|
|